Sandra Vukkink

Life Coach

Luisteren en Handelen

Ik ben Sandra en ik begeleid jou graag met het vinden van een goede balans in jouw privéleven en/of op het werk of bij een praktische hulpvraag. Ik help jou op een doeltreffende manier om meer balans in jouw leven of bij een bepaalde activiteit te creëren met minder stress, meer rust en meer tijd voor jezelf.

Ik ben zelf een doener, die praktisch handelen combineert met luisteren naar behoeften en gevoelens om daar samen een goede balans in te vinden.

Ik ben naast coach ook parttime werkzaam op een internationale school, waar de energie van alle leerlingen voor mij een grote bron van inspiratie is.

sandra vukkink bos

Opleiding en Ervaring

Wat ook een grote bron van inspiratie en ervaring is geweest is mijn leven in Oekraïne en Kazachstan. Daar heb ik samen met mijn man en twee dochters 7 jaar lang mij leren aanpassen, verder kijken dan onze horizon en met name geen aannames en geen vooroordelen creëren. Deze jaren hebben mij doen inzien dat ik, naast internationaal bezig zijn, ook mijn ervaring en coach vermogen in wil zetten om anderen te inspireren en op weg te helpen. Ik heb een gecertificeerde Coachopleiding en gecertificeerde Personal Organizer opleiding gevolgd en blijf mij ontwikkelen d.m.v. beroepsopleidingen, -cursussen, deelname Intervisiesessies, workshops, etc.

Contact opnemen
expat coach den haag

Tarieven

Life Coaching / Expat Coaching

Het eerste telefonische gesprek, van maximaal 30 minuten, is gratis. Dit gesprek is om elkaar te leren kennen en te kijken of jouw coachvraag aansluit bij wat ik je kan bieden. Daarna vinden de gesprekken op mijn praktijk in Den Haag of online plaats. Ook plannen we het aantal keer dat we elkaar ontmoeten en geef ik je (eventueel) opdrachten mee naar huis. Meestal vinden de gesprekken om de week plaats.

Eerste telefonische contact gratis

Intakegesprek (60 minuten) €75,-

Daaropvolgende sessies (60 minuten) €75,-

Personal Organizing / Opruimsessie

Het eerste gratis telefonische gesprek, van maximaal 30 minuten, is om kennis met elkaar te maken. Het eerste gesprek is een intakegesprek van 60 minuten bij jou thuis, om elkaar te leren kennen en te kijken of jouw hulpvraag aansluit bij wat ik je kan bieden.


Eerste telefonische contact gratis

Intakegesprek (60 minuten) €55,-

Daaropvolgende sessies (60 minuten) €55,-


-Reiskosten worden berekend en bedraagt € 0,25 per km.
-De reistijd tot 30 minuten enkele reis is inbegrepen. Daarna geldt het uurtarief. Als in je straat ‘betaald parkeren’ geldt, worden eventueel gemaakte parkeerkosten opgenomen in de factuur.
-De reiskosten en reistijd bespreek ik vooraf met je, zodat je weet waar je aan toe bent.

En verder

  • Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.
  • Ik ben aangesloten bij Beroepsverenigingen LVSC en NBPO. Hierdoor ben je als client verzekerd dat ik een gedegen opleiding heb gevolgd en blijf volgen om als Coach / Personal Organizer werkzaam te zijn. Tevens biedt mijn lidmaatschap jou de mogelijkheid toegang te krijgen tot een klachtenfunctionaris en een geschillencommissie mocht dat aan de orde zijn.
  • Wil je zelf ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek op 06-421 162 06 of per mail info@lifesupportcoaching.eu